Watch Now

SEAT Village Stage


Al recinte de Primavera Sound, els escenaris hi brollen. I l’espai SEAT Village, que l’any passat va allotjar una zona de descans amb sessions de DJs a la vora del mar, enguany ve amb sorpresa: un escenari anomenat SEAT Village Stage que se suma a la programació principal del festival amb 13 artistes que transiten per totes les cares del hip hop i les seves múltiples vessants. En col·laboració amb SEAT, aquest escenari permetrà descobrir el present i futur del gènere en un emplaçament privilegiat. 

El flow inclement de Little Simz, la nova estrella del grime AJ Tracey, els versos redemptors de l’estadounidenc IDK, l’ex-PXXR GVNG Kaydy Cain amb la seva batedora urbana, un clàssic modern espanyol com Mucho Muchacho i la trobada entre l’old school i el trap de Junglepussy són alguns dels noms més destacats que actuaran al SEAT Village Stage i s’incorporen així a la programació oficial de Primavera Sound 2019. També serà el lloc on descobrir el soul jazz de Celeste, les atmòsferes boiroses de Chynna, les lliçons de vida de Bbymutha i la queen of this shit Quay Dash des del Bronx, artistes que juntament als locals Erik Urano, La Tiguerita i Ninhomalo (guanyador del concurs de nous talents VXLX P€RDVDX d’El Bloque) completen l’alineació de rimes i beats que obrirà el festival a una nova dimensió. 

I després, acaba la nit corejant himnes guitarrers amb els dj sets de Jarvis Cocker, Tim Burgess i Richard Colburn, 3 enciclopèdies musicals que oloren els hits a quilòmetres de distància precisament perquè s'han atipat a compondre'ls durant dècades. Sense ells, sense el Different Class de Pulp, sense el Some Friendly de The Charlatans, sense If You’re Feeling Sinister de Belle and Sebastian, potser no estaríem aquí. Ens van ensenyar la porta d'entrada a moltes coses i enguany, a Primavera Sound 2019, ens guiaran fins a la sortida.

Encara que a l’escenari SEAT Village Stage s’hi anirà a suar, també hi haurà una zona de descans ubicada en una plataforma sobre el mar on l’art urbà hi tindrà tot el protagonisme, i a més d’una zona d’àpats s’hi habilitaran guixetes amb carregadors de mòbils per tal que la festa pugui allargar-se fins quan faci falta. Amb aquesta iniciativa SEAT, partner estratègic de Primavera Sound, confirma la seva aposta per la música sempre com quelcom més que música.

ACCÉS AMB LA POLSERA D'ABONAMENT O DE L'ENTRADA DEL DIA CORRESPONENT