Primmmavera

Primmmavera és més que l’oferta gastronòmica de Primavera Sound: és un cartell artístic-culinari per a tots els paladars, necessitats alimentàries i butxaques. Amb un restaurant pop-up amb xefs convidats, un xiringuito amb paelles, una zona de restaurants de street food de Barcelona i els imprescindibles food trucks.

POP-UP RESTAURANT
KAUAI
BARCELONA STREET FOOD RESTAURANTS
FOOD TRUCKS

CASA PRIMAVERA POP-UP RESTAURANT

Douglas McMaster

Segurament, en alguna ocasió hauràs tastat alguna cosa tan deliciosa que t’hauries menjat fins i tot el plat. Amb Douglas McMaster, series capaç de fer-ho. Literalment. I és que al Silo (també literal) d’aquest xef de Brighton res no es llença, tot es menja: a la seva cuina “zero waste” es cerca una dieta primitiva i pura, on el plàstic no hi té cabuda i on ètica i sabor van de la mà. Per als escèptics envers allò orgànic i a definicions com “quilòmetre zero”, el receptari d’aquest xef és una reconciliació amb la senzillesa, la terra i l’origen.

Douglas McMaster cuinarà a Casa Primavera Pop-Up Restaurant el dijous 31 de maig.

RESERVA LA TEVA TAULA
Douglas McMaster
Lalo García

Eduardo "Lalo" García

Aguachiles, escamoles, huachinangos? Així podrien sonar les exclamacions de sorpresa que causen les receptes d’Eduardo ‘Lalo’ García, però en realitat són alguns dels plats i ingredients que se serveixen al Máximo Bistrot, considerat un dels 50 millors restaurants de Llatinoamèrica i obligatori pelegrinatge gastronòmic al bombejant cor de la Ciutat de Mèxic. En aquesta fonda petitona de la bulliciosa colònia Roma, García i Gabriela López Cruz agafen la tradició mexicana i li ballen el twist amb els aires contemporanis apresos a cuines allunyades de la Gran Tenochtitlan. Aquest juny, les serps emplomades dels seus plats ballaran al Mediterrani.

Eduardo ‘Lalo’ García cuinarà a Casa Primavera Pop-Up Restaurant el divendres 1 de juny.

RESERVA LA TEVA TAULA

Diego Guerrero

Sota, cavall, rei… i alguna cosa més. Si n’hi ha que saben cuinar la recepta de guitarres - baix - bateria per tal el rock segueixi tenint gust d’alguna cosa més, Diego Guerrero aplica la fórmula a la gastronomia per demostrar que mateixos ingredients no sempre resulten en un únic plat. El basc va créixer vora el foc de la tradició, va capitanejar durant 12 anys El Club Allard i va saltar a l’estrellat (Michelin) el 2014 en obrir DSTAgE al madrileny barri de Las Salesas. Al seu diccionari s’hi aprenen paraules com “skhung” o “baharat”, però sobretot obre paladars com certs grups ens obren d’oïdes. Ell diu que el futur de la cuina és a la diferenciació i la diversitat; d’altres, diferents i diversos, diuen que el futur és ell.

Diego Guerrero cuinarà a Casa Primavera Pop-Up Restaurant el dissabte 2 de juny.

RESERVA LA TEVA TAULA
Diego Guerrero
WINEISSOCIAL FEAT. CÉSAR CÁNOVAS

WINEISSOCIAL FEAT. CÉSAR CÁNOVAS

El sommelier és als vins el que aquell amic tan posat en música és per a les teves llistes de reproducció: aquell que sap, escull, et recomana segons els gustos i t’arrodoneix el sopar. Wineissocial, de la mà (i nas) del seu lead sommelier César Cánovas, serà un luxós actor de repartiment a la nova experiència gastronòmica de Primavera Sound. Aquest club online de vins, que ja ha saltat als escenaris dels restaurants més premiats de Barcelona, té per missió i emblema “make wine easier to love”; a la seva formació hi comptarà, a més d’amb l’esmentat Cánovas (millor sommelier d’Espanya el 2006 i un dels 10 millors del món), amb l’exsommelier d’elBulli David Seijas i el pare de la sumilleria mol·lecular François Chartier. I sense restriccions d’equipatge, en aquest viatge d’enoturisme s’hi accepten tant a connaisseurs com a aquells a qui se’ls resisteixin conceptes com “biodinàmic”, “varietal” o “retrogust”.

KAUAI

Óscar Manresa

Sota el risc d’entrar en una guerra perduda per endavant perquè res suscita més polèmica en aquest país que els ingredients d’una paella, direm alt i clar: no la trobareu més bona d’aquest costat de l’Ebre que la que fan al Kauai. I des d’aquest juny i per uns dies, no només al de Gavà, sinó també al del Xiringuito Aperol al Parc del Fòrum a partir de les 12 del migdia. Óscar Manresa és un apassionat de la gastronomia i la música, que omplirà estómacs i cors del públic de Primavera Bits per tal que les piles els durin fins al tancament. Els que no perdonen el vermut i l’arrosset ni tan sols durant el festival ja poden anar reservant taula.

Dijous 31 de maig
Divendres 1 de juny
Dissabte 2 de juny
KAUAI - Óscar Manresa

BARCELONA STREET FOOD RESTAURANTS

BARCELONA STREET FOOD RESTAURANTS

La zona central de restauració serà un homenatge a Barcelona i els seus restaurants de street food: fins a 20 locals de la ciutat ocuparan els estands de l'àrea principal amb una oferta tan apetitosa com variada. Hamburgueses de La Burgueseria i El Filete Ruso, fish & chips de The Fish and Chips Shop, tapes locals d'El Quim de la Boqueria, ramen del Grasshopper, cuina del sud-est asiàtic de Hawker 45, poke de Poké Maoli... opcions de qualitat per a tots els gustos i opcions (celíacs, vegetarians, vegans...) que condensen l'esperit cosmopolita de Barcelona en un sol lloc.

LLISTA COMPLETA

FOOD TRUCKS

FOOD TRUCKS

Els tradicionals food trucks estaran repartits pel recinte, tant a la zona dels dos escenaris principals com a Primavera Bits, igual que al costat de l'escenari Pitchfork i en d’altres punts estratègics del Parc del Fòrum perquè sempre hi hagi un mos a l’abast. Nous clàssics com els hot dogs de The Dog Is Hot, la cuina vegetariana de Vegetalia, els tacos i nachos d'Eureka Street Food o les tapes asiàtiques del Mosquito, entre molts altres, conformaran la proposta gastronòmica més transversal i assequible de Primavera Sound.

LLISTA COMPLETA