Watch Now

Els Aperitius del Primavera

Enguany Primavera Sound comença abans que mai. El cicle de concerts gratuïts Els Aperitius de Primavera Sound de la mà d'Aperol Spritz serà l'encarregat de fer-ho possible amb una programació que duplica la de l'any passat: seran quatre cites a Madrid i quatre a Barcelona on la música en directe acompanyarà l'aperitiu al vespre en espais singulars de les dues ciutats.

El cicle arrencarà al Tinglao de Madrid el divendres 12 d'abril amb el folk de la jove cantautora donostiarra Sara Zozaya, seguit del DJ Set d'un referent de l'escena madrilenya com Adrián LeFreak. L'endemà l’embruix pop de GANGES s'apoderarà de Bastardo Hostel & Limbo en una tarda que culminarà Zaza, resident del club Ochoymedio. El divendres 26 d'abril, l’acció es traslladarà al Mercado de San Ildefonso per l'actuació de Confeti de Odio, una de les revelacions de l'any en el pop amb tints ballables, juntament amb la sensació de la temporada Carolina Durante (DJ Set). La conclusió de Los Aperitivos de Primavera Sound a Madrid serà amb el rock ballable de Conttra i una sessió de guitarres esmolades a càrrec de Daniel Gon a Azotea Forus Barceló.

A Barcelona, per la seva banda, Els Aperitius de Primavera Sound tindran a Miqui Puig & ACP com a primer convidat a La Forastera el dissabte 27 d'abril: l'artista català presentarà el seu flamant nou disc, 15 canciones de amor, barro y motores, i estarà acompanyat per la sessió posterior de la polifacètica Loli Zazou. Les poètiques històries musicades d'Algora sonaran a La Monroe el divendres 3 de maig, seguides de l'eclèctica sessió de Xtrarradio DJs. L'endemà, el restaurant i club Ocaña serà testimoni de l'irresistible magnetisme escènic de Marion Harper, el concert de la qual donarà pas a una sessió d'Indiespot DJ amb el hit per bandera. El punt i final de l'edició 2019 d'Els Aperitius de Primavera Sound arribarà amb el refrescant pop urbà del duo valencià Fru Katinka a La Terrassa del Pulitzer, rubricada per una sessió de Sama Yax en la que suposarà l'avantsala de la seva participació al festival.

ENTRADA GRATUÏTA