Primavera Bits


3 ESCENARIS > 18 HORES DIÀRIES > DJS, PRODUCTORS I GRUPS > PRIMAVERA BITS: L'OASI ELECTRÒNIC DE PRIMAVERA SOUND

Aquest any més que mai, hi ha un Primavera Bits per a cada persona. L'espai electrònic de Primavera Sound inaugurat el 2016 segueix creixent i suma un tercer escenari, el Xiringuito Aperol, que serà l'encarregat d'inaugurar el festival durant les seves tres jornades centrals al Parc del Fòrum. La música arriba literalment a la platja per primera vegada de la mà d'aquest nou escenari, on a més de ballar amb les sessions de pesos pesants com Four Tet, Daphni i Floating Points, els assistents podran refrescar-se i degustar les sol·licitades paelles del restaurant Kauai de Gavà.

Primavera Bits no només creix en dimensions i ventall de propostes. També incrementa el seu eclecticisme, sumant a la programació de sessions de DJs i productors als escenaris Bacardí Live i Desperados Club una abundant presència d'artistes i grups, que amplia la paleta estilística d'aquest (cada vegada menys) petit festival dins de Primavera Sound. En total seran 18 hores diàries de música ininterrompuda a l'altra banda del pont, amb la col·laboració del municipi de Sant Adrià de Besòs i presentat conjuntament amb la ràdio NTS.

Com sempre, la música electrònica no estarà relegada únicament a Primavera Bits sinó que arribarà a tots els racons i escenaris de Primavera Sound. D'aquesta manera es podrà viure l'experimentació expansiva de Nils Frahm, l'hipnòtic directe de Four Tet presentant el seu nou disc, els sets de llegendes actuals com The Black Madonna i DJ Koze, les invitacions al ball de Lindström, Ross From Friends i DJ Python i els directes de THE BLAZE i Delorean escampats per tot el Parc del Fòrum.

La programació de Primavera Bits està inclosa dins de Primavera Sound 2018.

ACCÉS AMB LA POLSERA D'ABONAMENT O DE L'ENTRADA DEL DIA CORRESPONENT