Watch Now

Primavera Bits

Tickets


Es diu que hi ha gent que no surt de Primavera Bits en tot el que dura Primavera Sound… i si es diu és perquè és cert. En el seu quart any de vida, l'aposta pels sons de ball del festival a Sant Adrià de Besòs segueix creixent en llargada i en amplària: en llargada perquè suma un nou espai, EL PUNTO by adidas Originals, en el qual Yung Beef ha seleccionat 17 artistes que expliquen el perquè de l'eclosió de la música urbana; i en amplària perquè la programació de Primavera Bits continua derrocant fronteres estilístiques i acollirà, a més de sessions i directes de productors electrònics de tota mena, shows de trap, reggaeton anyenc, pop sucós, rock del dia i fins a j-pop.

Cada escenari ve amb sorpresa en aquesta edició: el principal passa a denominar-se Lotus i se’n va a peu de platja amb vistes directes al mar; el de club també es trasllada i es converteix en Desperados Cube, el nom del qual ja dóna alguna pista del que serà; el Xiringuito Aperol estarà comandat aquesta vegada per col·lectius electrònics per rebre els assistents durant les primeres hores de cada jornada; i EL PUNTO by adidas Originals serà un escenari amb pista de ball en forma de camp de futbol de carrer o a l'inrevés, tant se val, per celebrar el 10è aniversari de la marca com a patrocinadora del festival.

ESCENARI LOTUS

Què és? L'escenari de Primavera Bits en hi cap tot.
On és? Es trasllada a la platja. Espaiós, lluminós, eclèctic i amb vista al mar.
Què hi haurà? Artistes que et faran ballar des de diferents gèneres i propostes: del reggaeton a l'electrònica experimental, del house hedonista al j-pop, del trap al pop ultravitaminat, aquest escenari no coneix límits.
Quan? Horari habitual (és a dir, de 18.00 a 05.00).

DESPERADOS CUBE

Què és? Un cub. Sí, has llegit bé: un cub. Amb el públic ballant al seu voltant.
On és? Creuant el pont cap a Primavera Bits, a mà esquerra. On abans se situava l'escenari principal. No té pèrdua.
Què hi haurà? Sessions non-stop de tots els DJs i productors que vols veure aquesta temporada, amb un showcase del segell Hivern Discs durant tota la jornada del dissabte. House, techno, disco, funk, electro... aquí es ve a cremar sabatilla.
Quan? Des del primer sol de tarda fins al primer de l'alba. Aquí es rep el nou dia ballant.

EL XIRINGUITO APEROL

Què és? Un autèntic xiringuito a peu de platja on passar les primeres hores del festival: amb les seves gandules, els seus spritz, el seu chill i, com l'any passat, les seves paelles del restaurant Kauai.
On és? A la mateixa platja, per ballar amb els peus en remull. No et preocupis: et deixem les tovalloles.
Què hi haurà? Showcases de prestigiosos col·lectius electrònics que protagonitzaran cadascuna de les jornades per entrar al festival amb bon peu entre amics.
Quan? Des de les 14.00h fins que comencin els altres escenaris del festival.

EL PUNTO by adidas Originals

Què és? El nou membre de la família: un escenari comissariat per Yung Beef que reuneix el passat, present i futur de la música urbana. La seva pista de ball és una pista de futbol, res menys.
On és? Darrere de l'escenari Lotus, en el que es coneix com La Plaza.
Què hi haurà? Promeses del trap, padrins del reggaeton, crews esmunyedisses i icones que creies que mai veuries en directe.
Quan? És un escenari purament nocturn: no busquis ningú aquí a plena llum.

La programació de Primavera Bits està inclosa dins de Primavera Sound 2019.

ACCÉS AMB LA PULSERA D'ABONAMENT O DE L'ENTRADA DE DIA CORRESPONENT