Watch Now

Connecta amb Primavera Sound 2019: el festival es veu i s’ecolta des de casa a Radio Primavera Sound

Si tu no véns a Primavera Sound, Primavera Sound va allà on estiguis tu. Siguis on siguis, lluny o a prop, podràs sentir-te (gairebé) com si fossis al Parc del Fòrum connectant amb la programació especial que des de dilluns ja t’ofereix Radio Primavera Sound de la mà de SEAT. A ella s’hi afegiran a partir de demà a les 18:00, quan encara estiguem recordant la jornada inaugural que avui encapçalen Big Red Machine, més de 30 hores de concerts en streaming. 

On no hi arribin les càmeres, hi arribaran els micròfons. I viceversa. Obre els ulls i para bé l’orella perquè és a punt d’arrencar una retransmissió exclusiva repartida durant quatre dies a través de la qual podràs viure i reviure, del dret i del revés, veure i escoltar els millors moments de Primavera Sound 2019. Tens espai a casa? Més et val. Perquè Miley Cyrus, Rosalía, Mac DeMarco, Nas, Courtney Barnett, Kali Uchis, Jarvis Cocker, Nina Kraviz, Low, Cuco, Built To Spill, Stereolab, Big Thief, Primal Scream, Snail Mail o Little Simz, entre d’altres noms dels cartell, ja estan llestos per escolar-s’hi.

La cobertura #RelivePrimavera girarà al voltant de la música en directe, però serà molt que això: les actuacions més destacades dels quatre escenaris principals i l’acabat d’estrenar SEAT Village Stage seran només una part del contingut específic que podràs seguir gràcies a la retransmissió en streaming i la programació en anglès i castellà de Radio Primavera Sound. La seva emissió en directe des del recinte serà una finestra des d’on badar per saber què passa durant un concert, però també abans i després: entrevistes amb artistes, tertúlies, connexions amb escenaris, espais per als i les fans, programes especials… enguany, Primavera Sound desafia les coordenades espai-temporals. Ni es viu només al Parc del Fòrum, ni es viu només durant els dies del festival. 

Connecta’t a www.radioprimaverasound.com o descarrega’t l’app de Radio Primavera Sound per veure i escoltar tot el que passi en aquesta dinovena edició. I tocar? Doncs gairebé. Podràs acostar-te amb tant de detall al festival que no te’n penediràs tant de no gaudir l’experiència en persona… o potser estaràs fent-ho fins l’any vinent. No descuidis l’actualització diària de la graella a xarxes socials i a la web de Radio Primavera Sound. Qui sap si pot escolar-s’hi alguna sorpresa.

Provant, provant: Primavera Sound 2019 ja arrenca. Més gran i més a prop que mai. 

+Notícies