Primavera Sound 2019 aprofundeix en la seva aposta pel hip hop amb els 13 nous artistes de SEAT Village Stage

Al recinte de Primavera Sound, els escenaris hi brollen. I l’espai SEAT Village, que l’any passat va allotjar una zona de descans amb sessions de DJs a la vora del mar, enguany ve amb sorpresa: un escenari anomenat SEAT Village Stage que se suma a la programació principal del festival amb 13 artistes que transiten per totes les cares del hip hop i les seves múltiples vessants. En col·laboració amb SEAT, aquest escenari permetrà descobrir el present i futur del gènere en un emplaçament privilegiat. 

El flow inclement de Little Simz, la nova estrella del grime AJ Tracey, els versos redemptors de l’estadounidenc IDK, l’ex-PXXR GVNG Kaydy Cain amb la seva batedora urbana, un clàssic modern espanyol com Mucho Muchacho i la trobada entre l’old school i el trap de Junglepussy són alguns dels noms més destacats que actuaran al SEAT Village Stage i s’incorporen així a la programació oficial de Primavera Sound 2019. També serà el lloc on descobrir el soul jazz de Celeste, les atmòsferes boiroses de Chynna, les lliçons de vida de Bbymutha i la queen of this shit Quay Dash des del Bronx, artistes que juntament als locals Erik Urano, La Tiguerita i Ninhomalo (guanyador del concurs de nous talents VXLX P€RDVDX d’El Bloque) completen l’alineació de rimes i beats que obrirà el festival a una nova dimensió. 

Encara que a l’escenari SEAT Village Stage s’hi anirà a suar, també hi haurà una zona de descans ubicada en una plataforma sobre el mar on l’art urbà hi tindrà tot el protagonisme, i a més d’una zona d’àpats s’hi habilitaran guixetes amb carregadors de mòbils i wifi gratis per tal que la festa pugui allargar-se fins quan faci falta. Amb aquesta iniciativa SEAT, partner estratègic de Primavera Sound, confirma la seva aposta per la música sempre com quelcom més que música.

+Notícies