Watch Now

Primavera Sound 2019 aprofundeix en la seva aposta pel hip hop amb els 13 nous artistes de SEAT Village Stage

Al recinte de Primavera Sound, els escenaris hi brollen. I l’espai SEAT Village, que l’any passat va allotjar una zona de descans amb sessions de DJs a la vora del mar, enguany ve amb sorpresa: un escenari anomenat SEAT Village Stage que se suma a la programació principal del festival amb 13 artistes que transiten per totes les cares del hip hop i les seves múltiples vessants. En col·laboració amb SEAT, aquest escenari permetrà descobrir el present i futur del gènere en un emplaçament privilegiat. 

El flow inclement de Little Simz, la nova estrella del grime AJ Tracey, els versos redemptors de l’estadounidenc IDK, l’ex-PXXR GVNG Kaydy Cain amb la seva batedora urbana, un clàssic modern espanyol com Mucho Muchacho i la trobada entre l’old school i el trap de Junglepussy són alguns dels noms més destacats que actuaran al SEAT Village Stage i s’incorporen així a la programació oficial de Primavera Sound 2019. També serà el lloc on descobrir el soul jazz de Celeste, les atmòsferes boiroses de Chynna, les lliçons de vida de Bbymutha i la queen of this shit Quay Dash des del Bronx, artistes que juntament als locals Erik Urano, La Tiguerita i Ninhomalo (guanyador del concurs de nous talents VXLX P€RDVDX d’El Bloque) completen l’alineació de rimes i beats que obrirà el festival a una nova dimensió. 

Encara que a l’escenari SEAT Village Stage s’hi anirà a suar, també hi haurà una zona de descans ubicada en una plataforma sobre el mar on l’art urbà hi tindrà tot el protagonisme, i a més d’una zona d’àpats s’hi habilitaran guixetes amb carregadors de mòbils i wifi gratis per tal que la festa pugui allargar-se fins quan faci falta. Amb aquesta iniciativa SEAT, partner estratègic de Primavera Sound, confirma la seva aposta per la música sempre com quelcom més que música.

+Notícies