Watch Now

Miley Cyrus s'uneix a Primavera Sound 2019 en substitució de Cardi B

Primavera Sound dóna la benvinguda a Miley Cyrus, una icona del pop contemporani en totes les seves vessants. L'autora de Bangerz no necessita presentació però sí una mica de context: del country al pop urbà passant pels seus experiments psicodèlics amb The Flaming Lips, Cyrus s'ha erigit com una de les veus més inconformistes del star system actual, aportant a més un transformador discurs de gènere que la converteix en un encaix perfecte per l'any de The New Normal a Primavera Sound.

Alhora, lamentem comunicar que Cardi B no actuarà al Primavera Sound 2019. L'artista nord-americana ha cancel·lat unilateralment la seva presència al festival a causa de compromisos promocionals inajornables als Estats Units. Sentim molt les molèsties que això pugui ocasionar.

Miley Cyrus actuarà al festival el divendres 31 de maig, compartint cartell i escenari durant aquesta jornada amb altres veus del nou pop com Carly Rae Jepsen, Janelle Monáe i Robyn.

Els posseïdors d'entrada de dia per a la jornada del divendres 31 de maig tenen la possibilitat de sol·licitar la devolució de l'import corresponent fins al diumenge 14 d’abril a les 23.59 (GMT+1).

OPERATIVA DE DEVOLUCIÓ

Redtkt

El comprador haurà d'enviar un correu electrònic a tickets@redtkt.com indicant les dades del titular de la compra, el codi de les entrades per a les quals sol·licita devolució i adjuntant les pròpies entrades adquirides. El reemborsament de l'import corresponent s'efectuarà en un termini màxim de 14 dies a partir de la recepció de la sol·licitud de forma automàtica en el mateix compte bancari de la targeta utilitzada per a la compra.

Ticketmaster

En el cas de les entrades adquirides via telefònica o online, el comprador haurà de sol·licitar la devolució a través d'aquest link i l'opció "Vull modificar o anul·lar la compra".

En el cas de les entrades adquirides en algun establiment físic de la xarxa Ticketmaster, el comprador haurà de lliurar la seva entrada en perfectes condicions a l'establiment en qüestió per rebre l'import corresponent de la mateixa forma en què es va realitzar el pagament original.

Festicket

En el cas de les entrades adquirides a través del web de Festicket, el comprador haurà de sol·licitar la devolució enviant un correu a helpdesk@festicket.com.

Palau de la Virreina (descompte per a residents a Barcelona)

El mateix comprador que va adquirir l'entrada haurà de lliurar la mateixa en perfectes condicions al Palau de la Virreina (La Rambla, 99, Barcelona) a partir de dissabte 6 d'abril a les 10:30 (GMT + 1) i fins al diumenge 14 de abril a les 20:30 (GMT + 1).

Els codis de les entrades retornades seran anul·lats i no seran vàlids per al festival. Les despeses de distribució no són retornables.

CANVI DE PREU DELS ABONAMENTS I LES ENTRADES DE DISSABTE

Els abonaments per a Primavera Sound 2019 segueixen a la venda al preu de 195 € (més despeses de distribució) fins al 12 d'abril. A partir del 13 d’abril, passaran al preu final de 215 € (més despeses de distribució).

Les entrades de dia per al dissabte 1 de juny també segueixen a la venda al preu de 80 € fins al 12 d'abril. A partir del 13 d’abril, passaran a costar 90 € (més despeses de distribució).

Les entrades de dia per al dijous 30 i divendres 31 de maig segueixen a la venda al preu de 80 € (més despeses de distribució) fins que s'arribi al 85% de l'aforament de la jornada corresponent.

+Notícies