Watch Now

Medidas de seguridad

A fi de vetllar per la seguretat del públic i garantir la bona convivència durant la celebració del festival, aquest any s’han introduït les següents mesures.

IDENTIFICACIÓ OBLIGATÒRIA

Serà indispensable portar a sobre un document oficial d’identitat en tot moment, ja que és obligatori mostrar-lo abans o durant la recollida i intercanvi d’entrades o si és requerit pel personal de seguretat a l’interior del recinte del Parc del Fòrum. En el cas del públic de nacionalitat no espanyola, s’acceptaran còpies de documents oficials d’identitat dels seus països d’origen (DNI, passaport o carnet de conduir).

A més, es recomana realitzar la recollida i l’intercanvi d’abonaments els dies 27, 28 i 29 de maig per evitar possibles cues al Parc del Fòrum durant les jornades principals de celebració del festival.

CASCOS DE MOTO, BOSSES, MOTXILLES O MALETES A L’INTERIOR DEL RECINTE

Per motius de seguretat no estarà permès entrar al recinte del Parc del Fòrum amb cascos de moto, maletes o motxilles de grans dimensions. Igual que en edicions anteriors, sí que serà possible accedir amb bosses de menor mida com bosses de mà o motxilles petites. Només està permesa l'entrada de paraigües plegables petits.

Altres objectes amb què no està permès accedir al recinte són: ampolles, llaunes, esprais i aerosols, punters làser, equips fotogràfics o de vídeo professionals, drones i armes de qualsevol tipus.

ATENCIÓ: No existirà consigna a l’exterior del recinte, ja que també per motius de seguretat aquest servei ha estat suspès.

IMPORTANT: Es recomana deixar les bosses de gran mida i qualsevol de la resta d’objectes no permesos a l’allotjament i els cascos assegurats al vehicle.