Watch Now

On puc comprar els tickets pel festival?

Els punts de venda són els següents: el Portal de Primavera Sound, Ticketmaster, Festicket i la pàgina oficial de Facebook del festival.

Què passa si compro el meu abonament en un punt de venda no oficial, un lloc web de subhasta o a un particular i resulta que és fals?

L’Organització no garanteix l'autenticitat de l'entrada si no ha estat adquirida als punts de venda oficials.

Redtkt, punt de venda oficial, ha creat Safe Marketplace per a l'intercanvi segur d'entrades.

Què passa si perdo la meva entrada?

L'organització del Festival no assumeix cap responsabilitat en cas de pèrdua o robatori de l’entrada. Has de custodiar l'entrada fins el dia de l’esdeveniment com si fossin diners en metàl·lic. El beneficiari de l’entrada o la persona a nom de qui es personalitza l’entrada, assumeix tota responsabilitat en el cas que la seva entrada es presenti per duplicat, fotocopiada o falsificada, perdent tots els drets que aquesta li atorga per a poder accedir a l’esdeveniment. Només serà vàlida la primera entrada que sigui presentada i validat el seu codi. Qualsevol entrada amb el mateix codi, que sigui presentada posteriorment, serà totalment invàlida. No està permesa la revenda de l'entrada.

IMPORTANT: El codi de la teva entrada permet l’accés al recinte un sol cop. És la teva responsabilitat custodiar-lo i evitar que pugui ser duplicat. No publiquis la teva entrada a les xarxes social, no la imprimeixis en llocs no segurs i guarda-la fora de l’abast de terceres persones.

Els concerts previs necessiten abonament? No tinc abonament i només m’interessa una entrada per una de les festes pre-festival, on puc aconseguir entrades?

Als concerts pre festival es pot assistir presentant l’abonament de Primavera Sound (en aquest cas s’accedeix de forma gratuïta). No és possible adquirir entrades per a les festes de presentació o cloenda.

La jornada d'apertura i la programació de Primavera als Bars, Primavera als Barris, Primavera al Raval (al CCCB) i Primavera a La Botiga són activitats gratuïtes. No és necessari l'abonament del festival.

Es poden entrar càmares fotogràfiques o de vídeo als recintes?

No es permetrà l'entrada amb càmeres fotogràfiques professionals (rèflex) ni càmeres de vídeo. Amb l'excepció d'aquells casos expressament autoritzats per l’organització.

Hi ha un bus llançadera funcionant a la franja horaria en la qual el metro està tancat?

Si, hi ha una flota de busos llançadora cap a Plaça Catalunya amb una freqüència menor a 10 minuts i a un preu de 2 € per bitllet.

Hi ha consigna al recinte?

Sí, dintre del mateix, ubicada al costat de l'entrada principal del recinte i té un cost extra.

Es pot entrar al recinte del Festival amb menjar i beguda?

Es pot entrar amb menjar, però no es podrà accedir amb beguda (excepte aigua sense tap). No es permet l’entrada a l’Auditori amb menjar o beguda i tampoc es permet fumar al seu interior.

Es pot comprar tabac dintre del recinte del festival?

No, si ets fumador, recorda comprar el teu tabac abans d’entrar al recinte per evitar possibles molèsties durant el festival, ja que per normativa legal no està permesa la venda de tabac al Parc del Fòrum.

M'interessa assistir només a un concert de tot el festival, hi ha entrades només per a aquest concert?

No, només existeixen dues possibilitats: comprar l’abonament del festival, que dóna dret a accedir al recinte durant els tres dies de l’esdeveniment (a més d’accés gratuït als concerts pre i post festival) o bé adquirir alguna de les entrades individuals per a cada un dels tres dies del festival.

En cas d’anulació com s’organitza el reemborsament dels tiquets? En quines circumstàncies tinc dret a que em retornin l’import del meu tiquet i en quines no?

Un cop adquirida l'entrada, només es canviarà o es retornarà el seu import en cas de cancel·lació de l'esdeveniment. Tot i així, vosté pot exercitar el dret al desistiment durant 14 dies naturals desprès de la compra sempre que hagi comprat l'entrada amb una antelació mínima de 14 dies naturals a l'esdeveniment (aquesta condició només s'aplicarà en el cas de compra d'entrades online). No es realitzaran ni canvis de nom ni devolucions excepte en els casos especificats en les condicions generals d'entrada.

En cas de cancel·lació, l’adquirent podrà sol·licitar el reemborsament en el termini no superior a 30 dies des de la data de la comunicació pública de la cancel·lació, en la forma especificada per l'Organitzador. Atenent a les entrades de pagament per dies o del conjunt del festival, es considerarà cancel·lació la suspensió de més de LA MEITAT DEL PROGRAMA. La suspensió es donarà per impossibilitat d'assistència de l'artista o artistes concertats pel festival.

L'organització es reserva el dret d'alterar o modificar el programa sempre que s'hagi cancel·lat la presència d'un artista per motius aliens al festival. El festival buscarà un artista per substituir el cancel·lat.

No es retornarà l'import de l'entrada en cas de cancel·lació del festival a causa de males condicions climatològiques, desastres naturals, tancament de l'espai aeri espanyol o altres causes de força major.

Existeix alguna borsa de treball del festival?

Podeu enviar els vostres C.V a recursos@primaverasound.com. Els mails que envieu a aquest compte no seran contestats automàticament, Primavera Sound es posarà en contacte amb vosaltres si, en un moment donat, necessita personal per desenvolupar les seves activitats.

Com es pot reservar un stand al recinte del festival?

Podeu sol·licitar informació per a la reserva d’stands enviant un correu a stands@primaverasound.com. En cas d'estar interessats ens posarem en contacte amb vosaltres.

Existeix un punt d'objectes perduts?

El punt d'informació s'utilitza també com a punt d'objectes perduts. Un cop finalitza la jornada, tots els objectes dipositats es porten a les oficines de producció i al dia següent es tornen a dipositar al punt d’informació per a que puguin ser reclamats.

Un cop finalitzat el festival tots els objectes perduts seran entregats a la Guàrdia Urbana de Barcelona.

On es pot menjar dintre del recinte del festival? Com funciona el tema del menjar i de les begudes? Funciona amb tickets o es pot pagar directament? Si funciona amb tickets, es poden adquirir de forma anticipada? Si no funciona amb tickets, es pot pagar amb targeta o només en efectiu?

L’adquisició de beguda dintre del recinte es farà mitjançant moneda corrent o fent servir targeta de dèbit o crèdit a les barres. No existeix la venda anticipada de tickets de consumició.

Hi ha diferents punts de menjar repartits pel festival, el menjar també es podrà adquirir fent servir moneda corrent i no tickets de consumició. IMPORTANT: no tots els stands de restauració disposen de pagament per mitjà de targeta de dèbit o crèdit.

Es pot entrar amb nens o menors de 18 anys al festival? Existeix un espai i tarifa especifica per a ells?

Primavera Sound Barcelona: els menors de fins a 14 anys podran entrar de forma gratuïta sempre que vagin acompanyats pels seus pares o un tutor. Els menors de 15 anys podran accedir al Festival pagant l’entrada corresponent i també hauran d’anar acompanyats pels seus pares o un tutor. Els tutors hauran de portar la documentació que els identifiqui com a tals. Els menors de 16 i 17 anys, sempre que hagin pagat la seva entrada, podran accedir al recinte en les mateixes condicions que els adults sense necessitat d'anar acompanyats. En algunes de les actuacions pre i post festival programades en sales de concerts, l'edat mínima és de 18 anys.

Durant la seva estància al recinte, els pares o tutors legals seran responsables de qualsevol acció que el menor realitzi. Per a que això sigui possible és necessari presentar a l'entrada del recinte la següent documentació: DNI, llibre de família, passaport d'ambdós o document legal que acrediti la relació paternofilial o de responsabilitat sobre el menor.

Per altra banda el pare o tutor haurà de signar un document de descàrrec pel qual es fa responsable del menor mentre aquest es trobi a l'interior del recinte. A més dels documents corresponents, els pares o tutors o hauran de portar una entrada vàlida. Hauran d'acompanyar al menor fora del recinte, sense que sigui possible la seva estada de forma individual.

En tot moment tant els pares o tutors legals com el menor hauran de portar el seu DNI o passaport per si fos requerit per part del personal de l'organització per acreditar la seva identitat. En el cas d'estrangers hauran d'aportar els documents oportuns del seu país d'origen. Tant l'autorització d'assistència com el certificat de responsabilitat podran recollir-se i cumplimentar-se a l'entrada del recinte.

L'Organització informa que la legislació vigent prohibeix expressament la venda d'alcohol als menors de 18 anys, per a tal fi s'identificarà a cada menor amb una polsera amb la qual no li serà possible comprar alcohol. El menor haurà de portar en tot moment visible aquesta polsera, així com el seu DNI.

La falta de compliment dels requisits anteriors, sera motiu d'expulsió del recinte i no donaran dret a cap reemborsament del preu abonat per l'entrada del menor.

On es troba l’equip mèdic al recinte del festival?

Al recinte podeu trobar diferents posicions de servei mèdic on us atendran de qualsevol contratemps que pogueu haver patit durant el festival. També podeu contactar amb qualsevol membre de l’staff de Primavera Sound, aquest us farà arribar un equip mèdic per a que us atengui.

Com puc aconseguir informació sobre els horaris dels concerts?

Podeu aconseguir els horaris d’actuació al web i a l'aplicació mòbil del festival, aquests també apareixen al programa de mà que us entregaran al recinte. Si hi ha qualsevol canvi en les actuacions o als horaris aquest es comunicarà per mitjà de la web del festival, xarxes socials, l'aplicació mòbil i als punts d'información del recinte.

Quina és la millor manera de tenir informació actualitzada sobre possibles modificacions del programa de concerts?

Us recomanem que visiteu amb freqüència el web del festival www.primaverasound.com i les nostres xarxes socials i que us subscriviu al mailing de Primavera Sound per mantenir-vos informats.

On es llencen les escombreries al recinte del festival? Hi ha algun sistema de reciclatge?

Al recinte del Parc del Fòrum s'habilitaran diferents papereres de recollida selectiva així com contenidors per dipositar envasos lleugers. Trobaràs els diferents punts de reciclatge marcats sobre el mapa del programa de mà del festival.

On es troben els serveis al recinte del festival?

Hi ha zones de serveis públics repartides per tot el recinte (també per a discapacitats). Podreu veure la seva situació al mapa del festival que ve inclós al programa de mà.

Quins són els objectes imprescindibles que necessito per a gaudir del festival al màxim?

Calçat còmode, una gorra, barret, visera o similar per protegir-te del sol, alguna jaqueta o jersei per a les jornades nocturnes, taps per a les oïdes (si tens algun tipus de problema auditiu) i un impermeable per a la pluja.

On puc trobar informació sobre la programació paral·lela del festival? Tota la programació paral·lela és gratuita?

Podreu trobar informació sobre la programació paral·lela a la web i l'aplicació móvil del festival, a les newsletters que enviem periodicament o als anuncis que publiquem a la premsa especialitzada. La programació pre festival que es porta a terme a les sales Apolo, La [2] d’Apolo i BARTS és gratuita amb l’abonament de Primavera Sound Barcelona, també ho és la festa de comiat que es celebra a la sala Apolo.

La jornada d'apertura del dimecres al Parc del Fòrum i la programació de Primavera als Bars, Primavera als Barris, Primavera al Raval (al CCCB) i Primavera a La Botiga són activitats gratuïtes. No és necessari l'abonament del festival.

Existeix un espai de merchandising al recinte del festival?

A la carpa de Rough Trade ubicada a la fira discogràfica trobaràs merchandising dels artistes que toquen en aquesta edició i articles oficials de Primavera Sound com el clàssic llibre oficial.

Si tinc un problema greu hi ha algun punt de seguretat per rebre ajuda?

Si sorgeix algun problema greu pots contactar amb qualsevol persona de l’organització, ells t’ajudaran en tot el que estigui a la seva mà. També podràs trobar personal de seguretat repartit per tot el recinte.

Es pot sortir i tornar a entrar al recinte del festival?

Sí, si surts abans de les 3.00h am hauràs de validar la teva targeta per poder tornar al recinte el mateix dia. Després d’aquesta hora la sortida no admet retorn.

Es pot entrar al recinte amb animals?

No està permès entrar amb animals de cap tipus, excepte gossos pigall per a persones cegues.

Hi haurà un mapa del recinte del festival o un programa de ma?

Podràs aconseguir un programa de mà amb la programació i un mapa del recinte a diferents punts del Parc del Fòrum durant el festival, a més, abans que el festival comenci pengem el programa de mà de Primavera Sound en format .pdf al nostre web.

Quines facilitats existeixen al recinte del festival per a les persones amb mobilitat reduïda o amb algun tipus de necessitat específica? 

Les persones amb mobilitat reduïda i necessitats específiques disposen d’un accés ràpid exclusiu per entrar al recinte i poden accedir juntament amb un acompanyant a les zones adaptades i reservades exclusivament per a elles. Existeix una d’aquestes zones a cadascun dels escenaris amb la finalitat de garantir la millor visibilitat i comoditat possibles durant el desenvolupament dels concerts, situada al costat de la torre de so, enfront de l’escenari. Per motius de seguretat, únicament podrà accedir a aquesta zona un acompanyant per persona (sempre que la capacitat de la plataforma ho permeti).

En el cas de l’Auditori, les persones amb mobilitat reduïda i necessitats específiques tenen a la seva disposició una zona adaptada i poden fer ús de l’ascensor per accedir a aquest espai si és precís.

En relació als banys, el festival té a la seva disposició lavabos adaptats per a l’accés i ús en cadira de rodes, tant a l’àrea general del recinte com a les zones adaptades i reservades per a persones amb mobilitat reduïda i necessitats específiques que estan situades als diferents escenaris.

Si tens alguna necessitat específica posa’t en contacte amb l’Organització del festival a info@primaverasound.com

Existeixen fulls de reclamació a disposició dels assistents?

Les persones interessades trobaran fulls de reclamació a la seva disposició als punts d'informació del festival, situats als accessos principals i a l'interior del recinte. També existeix l'opció d'emplenar un dels següents models de reclamació de l'Agència Catalana del Consum:

Model online / Model per a imprimir