Watch Now

Cup Collection

//assets.primaverasound.com/2019/psb/images/transferbyFirestone/Cup_collection_OK_20190528201428.jpg

El got reutilitzable serà un dels caps de cartell no musicals de Primavera Sound 2019. En col·laboració amb Re-Cup, Pull&Bear i Heineken, enguany es fabricaran per primera vegada gots reutilitzables de polipropilè, 100% reciclats i reciclables, per utilitzar al festival. Cada got es pot fer servir fins a 150 vegades! A més, la seva fabricació és 100% CO2 neutral ja que Re-Cup compensarà les emissions plantant 45 arbres al nostre país aquest any.

Com funciona?

Pagues 1 € pel teu got quan compres la teva primera beguda, i pots reutilitzar-lo tantes vegades com vulguis. En cas de voler canviar el got per un altre de net amb la teva següent beguda, pots fer-ho sense cap cost a les barres.

Sí, pots endur-te el got a casa i tornar a entrar l'endemà amb el got, sense cap restricció. Com més el reutilitzis, millor! Fins i tot pots tornar l'any que ve amb el teu got d'aquest any, si vols. Nosaltres t'ho agrairem, però el planeta encara ho farà més.

Seran especials els gots?

Doncs sí. Perquè no hi haurà un sol model, sinó 20! Un per cada cartell de Primavera Sound, de 2001 a 2019... I atents, perquè hi haurà alguna sorpresa per completar la col·lecció de 20.

Això vol dir que hi ha premi?

Sí! Si no vols anar amb el got al damunt o et trobes gots abandonats pel recinte, tens dues opcions:

- Reuneix 20 gots (és igual de quin any o de quina mida) i acosta't al Stand 2020 ubicat al Passeig Marítim del Parc del Fòrum per intercanviar-los per una cervesa gratis.

- Optar pel nivell expert. Perquè si portes al Stand 2020 els 19 gots de cada edició més el got número 20 (tots de la mateixa mida de 40 cl)... guanyaràs automàticament un abonament per Primavera Sound 2020 Barcelona!

Horari stand: de dijous a dissabte fins a les 3:00. Tots els gots recol·lectats es reciclaran per fabricar els de l'any que ve.

Reutilitza’l. Guarda’l. Col·lecciona’l. Recicla'l. Però no llencis el teu got de Primavera Sound!

I si vols portar el teu propi got de casa? Mentre sigui de plàstic reutilitzable i amb un mínim de 40 cl de capacitat, no hi ha cap problema.