Primavera BitsDurant les seves tres jornades centrals de celebració, del dijous 1 al dissabte 3 de juny, el festival oferirà una proposta sota el nom de Primavera Bits que estarà enfocada en exclusiva als sons electrònics.

Al llarg de 18 hores diàries de programació ininterrompuda, un total de 62 actuacions coparan els dos escenaris —un d'ells consagrat al format live i l'altre a sessions de dj— ubicats en aquest enclavament, que tindrà una extensió de 12.000 m2 i una capacitat de fins a 10.000 persones.

El flamant Desperados Club iniciarà la seva activitat a les dotze del migdia i albergarà el ja clàssic Bowers & Wilkins Sound System. Amb l'extraordinària qualitat sonora que caracteritza la prestigiosa firma d'altaveus, la seva cabina serà presa per artistes de reconeixement internacional.

El nou escenari Bacardí Live, auspiciat per la històrica marca de roms, estarà consagrat a directes de tall electrònic que compartiran protagonisme amb la potent oferta de sessions de dj també programades.

L'enclavament estarà connectat amb la platja mitjançant un accés que romandrà obert entre les 12:00 i les 21:00, i aquells qui vulguin refrescar-se al mar disposaran de tovalloles, dutxes i canviadors.

L'oferta gastronòmica brindarà alternatives per a tots els gustos amb una selecció de bars, food trucks i una àrea de pícnic. A més a més, la Casa Bacardí disposarà d'una variada carta de còctels.

ACCÉS AMB LA POLSERA D'ABONAMENT O DE L'ENTRADA DEL DIA CORRESPONENT