Primavera Sound 2017 * 31 MAIG - 4 JUNY BARCELONA

Heineken Hidden Stage

Per tercer any consecutiu, Heineken Hidden Stage compta amb aquest espai que s'ha convertit en una sort d'observatori de bandes unides per un denominador comú: la singularitat de les seves propostes. Un escenari cobert que aportarà proximitat a les actuacions allà programades gràcies al seu exclusiu format d'aforament reduït i que està en actiu durant les tres jornades principals del festival al Parc del Fòrum de Barcelona.

El cartell de dijous 2 de juny estarà encapçalat per la canadenca Peaches, artista electrònica provocadora i d'alt contingut sexual que ha desenvolupat la seva personalitat transgressora des dels seus inicis, a l'era de l'electroclash, fins a “Rub”, el seu més recent treball en què col·laboren Kim Gordon o Feist. Col·laboradores que se sumen a una llista heterogènia d'interaccions que inclou Pink, Chicks On Speed, Christina Aguilera o Major Lazer. L'acompanyarà en aquesta primera jornada Lee Ranaldo, component de la mítica banda novaiorquesa Sonic Youth, juntament amb la seva nova banda El Rayo.

El divendres 3 és el torn de Los Hermanos Cubero, recent fitxatge d’El Segell del Primavera i un duo atípic a l'escena folk tradicional estatal. Enrique i Roberto aconsegueixen acoblar amb seny els sons tradicionals de La Alcarria, el seu lloc de naixement, amb les sonoritats del bluegrass americà, aconseguint donar una volta de rosca al gènere. Després d'ells, un dels plats forts de l'escenari: la tornada del grup britànic Lush comandat per Emma Anderson i pioner del shoegaze als seus inicis, tot i que l'evolució de la banda els va portar a convertir-se en un dels grups de capçalera del britpop.

En el programa del dissabte 4 destacarà el show especial de Bob Mould en solitari i amb guitarra elèctrica. L'excomponent de grups indispensables per entendre el rock alternatiu de les últimes tres dècades com Hüsker Dü i Sugar, presentarà el seu nou disc, “Patch The Sky”, publicat recentment per Merge i que el mostra en una forma envejable. Cat´s Eyes, el projecte format per Faris Badwan, el líder de The Horrors, i la soprano i compositora Rachel Zeffira, també participarà en l'última jornada.

Els assistents podran obtenir la seva entrada gratuïta per accedir a la programació de Heineken Hidden Stage al punt d'informació situat a l'interior del recinte Parc del Fòrum, a partir de les 16 hores de la jornada corresponent als concerts que vulguin presenciar. Es podran aconseguir a raó d'un tiquet per actuació i per persona fins a esgotar existències.

ACCÉS AMB TIQUET DE RESERVA (AFORAMENT LIMITAT)