Heineken Hidden Stage

Per quart any consecutiu, Heineken comptarà amb aquest escenari a cobert amb capacitat per a 700 persones que brinda l'oportunitat d'experimentar una sensació única de proximitat amb els enlluernadors protagonistes del seu cartell, un grapat de músics de marcada personalitat units per l'originalitat de les seves propostes. El singular espai funcionarà a ple rendiment de dijous a dissabte, encara que en aquesta ocasió s'estrenarà un dia abans del que és habitual per rebre la inusitada visita d'un artista sorpresa que actuarà el dimecres 31 de maig en el marc de la jornada gratuïta d'obertura del Parc del Fòrum,

El dijous 1 de juny obrirà la vetllada el suec Jens Lekman, que aquest any per fi ha entregat un nou treball en què torna al seu característic pop barroc i romàntic amb un peu a la introspecció i un altre a la pista de ball. El seguirà la jove promesa Aldous Harding, que encisarà a propis i estranys amb el seu segon àlbum i primer per a 4AD. Produït per John Parish, "Party" presenta una successió de balades poderoses i fosques en les quals la portentosa veu de la neozelandesa llueix de forma especial.

Casualment, també de Suècia i Nova Zelanda provenen les propostes que ocuparan l’escenari el divendres dia 2. Des del nord d'Europa aterra The Radio Dept. per presentar "Running Out of Love", publicat l’any passat. Vaixell almirall del veterà segell Labrador Records i un dels estendards actuals del dream pop, la banda ha anat incorporant cada cop més sons electrònics en els seus últims discos. Dels antípodes arriba Lawrence Aràbia, projecte personal de James Milne, qui ha gravat per a segells tan influents com Bella#i Flying Nun i ha col·laborat amb gent com Connan Mockasin, Liam Finn, Okkervil River i The Phoenix Foundation.

Thurston Moore estarà present al festival el dissabte 3 de juny amb el seu nou disc "Rock n Roll Consciousness", cinquè en la seva carrera en solitari i amb el qual demostra estar tan en forma com sempre. Moore no necessita presentació: fundador de Sonic Youth, és una de les peces imprescindibles per entendre la música alternativa. També participaran Surfin' Bichos celebrant el 25 aniversari d’"Hermanos Carnales", obra magna dels d'Albacete. El grup liderat per Fernando Alfaro i Joaquín Pascual és considerat un dels més importants de la dècada dels 90 al nostre país gràcies a autèntics himnes com "Fuerte" o "Gente Abollada".

Per accedir a la programació de Heineken Hidden Stage durant els dies 1, 2 i 3 de juny, el assistents al festival podran aconseguir el seu tiquet gratuït al punt d'informació situat a l'interior del recinte del Parc del Fòrum a raó d'un per persona a partir de les 16.00 de la jornada corresponent a les actuacions fins aesgotar existències. D'altra banda, una quantitat limitada d'entrades podrà obtenir-se mitjançant un nou sistema sobre el qual Heineken donarà més detalls pròximament a través de les seves xarxes socials.

ACCÉS AMB TIQUET DE RESERVA (AFORAMENT LIMITAT