Flatstock

Un cop més i per sisè any consecutiu, la fira itinerant de pòsters de concerts Flatstock torna a Barcelona de la mà de Primavera Sound. Una oportunitat única per participar en una singular trobada entre la música i l'art visual més underground.

Des del dimecres 31 de maig fins al dissabte 3 de juny, Flatstock s’instal·larà a l’esplanada del Parc del Fòrum, junt a la fira discogràfica, on es podrà veure i adquirir in situ una gran varietat d’obres d’un total de vint-i-vuit artistes i estudis de disseny arribats de diferents punts del planeta.

Aquesta fascinant proposta s'ha consolidat ja com el certamen més gran d'aquest tipus que passa per Europa i és un projecte d’API (American Poster Institute), una societat sense ànim de lucre que es dedica a la promoció de cartells musicals i que, des dels seus inicis a San Francisco fa més d’una dècada, ha anat creixent fins a incloure a les seves files a centenars d’artistes i seguidors. La fira ha passat també per altres destacats festivals internacionals com SXSW o Pitchfork Music Festival Chicago.

Estudis d'art i disseny

Alex Hanke
Andrew Vastagh
Branca Studio
Carlo Vivary
Clockwork Pictures
Dam Mcadam - Crosshair
Horse
Impossible Machine
Jacknife
John Howard
Joris Diks
Lil Tuffy
Mara Piccione
Mercadorama
Michael Cowell
Michael Hacker
Monostereo
Munster
Mynameisbri
Petting Zoo
Pobiak
Rainbow
Scott Duffey
Sehfeuer
Señor Burns
Thomas Zettle
Spiegelsaal
Error! Design